Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A bőrkiegyenlítőt a hidratáló...

A bőrkiegyenlítőt a hidratáló krém előtt vagy után kell feltenni?

Figyelt kérdés

Vagy esetleg hidratáló krém nélkül is lehet használni?

(Heges bőrre ajánlották, egyébként nem ér semmit, de az is lehet, hogy én csinálok rosszul vmit.) Alapozó alá fényvédős krémet szoktam felvinni, és most jönne még képbe ez a primer/bázis v mi. De milyen sorrendben? Ez legyen az első, vagy pedig a krém?

[link]

tegnap 17:51
 1/2 anonim ***** válasza:

Ez sminktermék, úgyhogy ezt a krém után kell használni, a smink első lépéseként.

Amúgy mit értesz az alatt, hogy nem ér semmit? Ez nem fogja helyrehozni a bőröd, csak arra való, hogy kicsit kiegyenlítse a bőrödet és szebben mutasson rajta a smink meg tartósabb is legyen tőle. De csak akkor, ha épp használod.

tegnap 18:05
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, én is erre tippeltem. Úgy értettem, hogy a terméktől függetlenül az alapozó ugyanúgy beleül a hegeimbe, pedig reméltem, hogy kiegyenlítés címén javít ezen egy kicsit.
ma 09:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!