Mennyi az esélye hogyha elmegyek egy profi fodrászhoz nem égeti le a hajam szőkítővel? Nektek bevált az olaplex?
Jelenleg sötétbarnára van festve a hajam, sima drogériás hajfestékkel kb egy 3 hónapja. Az előtt már volt kiszőkítve, volt piros, volt rózsaszín.. kb minden. Nagyon tönkrement a hajam. Most elértem azt hogy egészségesebb, félhosszú, nagyon gyorsan nő.
Elgondolkoztam rajta hogy ki kéne szőkíteni, ha nem is fehér szőkére, hanem egy természetes középszőke árnyalatot. Nem tudom hogy mennyire lenne biztonságos újra belevágni, de ha belevágok akkor egy megbízható szakemberhez szeretnék fordulni.
Illetve, sokan mondják hogy az olaplex termékcsalád nagyon jó, főleg szőkített hajra. Ténxleg beválik?Vagy valami vélemény róla? Elég drága azért, és mielőtt megveszem jó lenne tudni hogy tényleg ér e valamit.
Pszichológusra költs inkább.
Nem normális, hogy ennyire nem vagy megelégedve magaddal.
Fodrászok közül sem mindenki ugyanolyan körültekintő. Idegenhez ne menj, csak olyanhoz, akiről van infód, ismerősöktől.
Egyébként én inkább azt ajánlanám, hogy teljes szőkítés helyett inkább melírcsíkokat kér. Az új technikák nagyon természetesek és szépen világosítják az összhatást, anélkül, hogy az egészet le kéne szívni. Könnyebben is karbantartható.
Én próbáltam az Olaplexet, több terméket is, de nekem nem vált egyáltalán. Még durvább lett tőle a hajam. Nagy csalódás volt. Drogériában kapható, tizedannyiba kerülő balzsamok, maszkok ezerszer puhábbá, selymesebbé teszik a hajam. De nem az Olaplex az egyetlen ilyen drága, sztárolt márka, ami nekem nem jött be.
Nem tudom miben merül ki, hogy profi.
Kb az autószereléhez tudom hasonlítani.
Vannak általános autószerelők (jobban-rosszabbak) akik elvileg meg tudják csinálni a kocsit ha baj van.
Vannak autószerelők akik márkákra specializálódtak...na ők biztosan meg is csinálják.
Keress egy olyan fodrászt aki balayage szaki és nem lesz gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!