Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Olaplex vagy L'oreal detox?...

Olaplex vagy L'oreal detox? Melyik kell az ilyen hajra?

Figyelt kérdés
Hosszú, nagyon világos szőke hajam van. 10 éve ugyan azzal a festékkel van festve a hajam,csak a tövét szokták festeni. Pár hónapja nagyon elkezdett hullani, aztán rájöttem hogy nem kihullik a hajam hanem letörik a tőtől kb 10cm-re,szóval hosszú hajszálak. Minden fésülködésnél, de legjobban hajmosáskor. Mi kellene rá? Mikor azt hittem hogy hullik akkor voltam vizsgálatokon, vérkép, hormon, fog.. Semmi bajom. Köszi a segítséget!
szept. 6. 14:18
 1/3 A kérdező kommentje:
Nagyon vigyázok a hajamra, ritkán szárítom,ha igen akkor is langyos levegővel. Vasalni soha nem is szoktam. Mit vegyek rá hogy ne legyen rosszab?
szept. 6. 14:21
 2/3 anonim ***** válasza:
A szőke akkor is kàrosít, hiába vigyázol. Nem tudsz vigyázni, nagyon sok réteg van már rajta, a legtöbb a tőtől számított 5-10 centin van nálad. Ahol összeér a lenövés a frissel. Ezt nagyon sokan rosszul csinálják sajos. Le kell vágni.
szept. 6. 18:27
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Ilyen hajszerkezet újáépítő termék jó lehet rá?
szept. 16. 08:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!