Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen hajápolási rutint...

Anonymus5 kérdése:

Milyen hajápolási rutint használjak?

Figyelt kérdés
Még soha nem próbáltam ki semmilyen hajápolási rutint, de most megjött hozzá a kedvem. Hogyan kezdjem? Mit használjak a hullámos hajamra?

dec. 9. 00:10
 1/4 anonim ***** válasza:
12%
Nálam az a hajápolási rutin, hogy naponta végigmegyek Gillette Mach 3-mal a fejbőrömön. Tudom ajánlani bárkinek.
dec. 9. 06:35
 2/4 anonim ***** válasza:
12%
Ha valaki ennyire sem képes, hogy utánanézzen egyedül, az inkább ne csináljon semmit.
dec. 9. 07:04
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ehhez jó lenne tudni, hogy milyen a hajad és mi lenne a hájpolási rutin "célja". Nyilván nem mindegy, hogy kezelni kell-e egy meglévő gondot vagy nincs semmi ilyen
dec. 9. 15:53
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Igazából igen, tudni kéne milyen a hajad.

De egy alap hajápolási rutin, hogy hajmosáskor a nedves hajadra (ne legyen csuromvizes, mondjuk törölközővel szárítgasd meg egy kicsit) kenj balzsamot. Havonta hajmaszkot is érdemes. Ha szárítod a hajad, akkor mindenképpen használj hővédő sprayt, de én pl egyáltalán nem szoktam szárítani, így is tökéletes.

Ha könnyen kócolódik a hajad (és ha hullámos, akkor valőszínűleg igen) akkor érdemes fésülködés előtt egy kis fésülést könnyítő sprayt ráfújni.

Igazából ez így mindenki hajának jó, de majd ki kell tapasztalnod, hogy neked mi a jó. Szóval balzsam (+esetleg hajmaszk), spray(hővédő és fésülködést segítő általában egyszerre van)

dec. 9. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!