Lányok, hogy van levágatva a hajatok?
Figyelt kérdés
És hogyan ápoljátok?dec. 3. 08:17
1/9 anonim válasza:
Elől rövidebb, hátul hosszabb (fokozatosan) szőke balayage hajam van.
Kifejezetten szőkített hajra való professzionális sampon, balzsam, pakolás + két hónapja Difeel Rosemary&Mint fejbőrszérumokat használok. Ezenkívül hővédő, kifésülő spray, hajolaj és a Magic Hair hot brushal szárítom/formázom alacsony hőfokon.
2/9 anonim válasza:
Rövid, 5-6 centis lehet. Már nagyon régóta ilyen, kb 18 éves korom óta. Heti 2-3x megmosom azzal a samponnal, amit épp a lányom is használ, aztán 1 perc alatt megszárítom.
3/9 anonim válasza:
2es próbálj ki valami még rövidebb frizurát.
4/9 anonim válasza:
Kopaszra, és minden nap átmegyek rajta elektromos fejborotvával ☺️ 30L
5/9 anonim válasza:
Ugy latom rövid hajuak vagyunk itt többségben :) nekem géppel van nyirva masfel eve tüsire, a “téli” friszkóm hosszabb (a hosszu az max ket centis felül, nullásrol felnyirva😀) de nyáron volt hogy teljesen nullásra gépeltettem le es tök szerettem hogy ugymond kopasz voltam :)
6/9 anonim válasza:
Az enyém félhosszú, egyenes, és frufrum is van. Szérummal ápolom, hogy ne szálljon, és rendszeresen használok hajvasalót, de előtte mindig teszek rá hővédőt
7/9 anonim válasza:
Egyenes, derékig érő hajam van, és csak a végeit szoktam igazíttatni. Hajmosás előtt olajos pakolást teszek rá, és szulfátmentes sampont használok.
8/9 anonim válasza:
Félhosszú, egyenes hajam van, amit egyszerű réteges fazonra vágtam. Hajmosás után mindig használok balzsamot, és hetente kétszer hajolajos masszázzsal kényeztetem a fejbőröm.
9/9 anonim válasza:
kb nyakig érő blunt hajam van, elől picit rövidebb hogy keretezze az arcomat (kicsit curtain bangs-hez hasonló). enyhén hullámos, szőke hajam van, minden hajmosáskor használok rá balzsamot, néha hidratáló pakolást, esetleg hidratáló / kifésülést segítő szérumot, ha hajszárítót vagy hajvasalót használok nagy ritkán használok hővédőt. havonta szoktam igazítani. szeretem nagyon, mert puha és fényes :3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!