Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogy használjátok a fényvédőt?

Hogy használjátok a fényvédőt?

Figyelt kérdés

Sok helyen olvastam, hogy 2 ujjnyi kell arcra és ugyanennyi nyakra (tehát 4 ujjnyi). Ezt 3 óránként újra kell kenni napi kb 3x. Lehet én vagyok smucig, de nekem ez a 3x4 ujjnyi/nap fényvédő baromi sok. Az olcsó fényvédő is drága lesz, ha ennyit használok belőle.

Rossz információkat találtam? Vagy tényleg ennyi kell? Ekkora mennyiségben nekem havi 20k körül lenne a fényvédő.

ma 17:52
 1/2 anonim ***** válasza:
Én nem is szoktam külön fényvédőt használni. Csak arckrémet, amiben eleve van fényvédő, azt’ annyi.
ma 18:10
 2/2 Metionin ***** válasza:
Bőrfüggő, a 2 ujjnyi nekem bármiből rengeteg, sosem szívódna be, ragacsos maradna. Annyit kenek, amennyit látom, hogy felvesz a bőröm. Sima krémből is, fényvédőből is. Olyan nagyon ritkán van, hogy egész nap kint legyek, akkor szoktam érezni, hogy mikor kell újrakennem de egyébként mielőtt kimegyek felkenem, aztán amikor megint kimegyek, megint kenek.
ma 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!