Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » 30 körül túlzó ez a bőrápolási...

30 körül túlzó ez a bőrápolási rutin?

Figyelt kérdés

Este:

- arcmosó (zuhany alatt)

- szérum

- éjszakai arckrém

Reggel:

- csak vízzel arcmosás

- másik fajta szérum

- nappali arckrém 50 faktoros fényvédelemmel

nov. 21. 19:07
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Szerintem tökéletes. Azt nézd mi a jó a bőrödnek
nov. 21. 19:36
 2/14 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem ennyi szérum kicsit túlzás. A szeres arcmosást megértem, ha piszkos környezetben tevékenykedsz, szabadtéren sportolsz stb, fényvédős arckrém meg alap.
nov. 21. 20:13
 3/14 anonim ***** válasza:
82%
Ja az éjszakai krém lemaradt. Nekem nem volt rá szükségem 32 éves koromig, csak nagyon ritkán. Ha száraz a bőröd akkor jó este bekenni, hogy ne feszüljön.
nov. 21. 20:14
 4/14 A kérdező kommentje:

Én is főleg a 2 szérum bevezetése óta kérdem magamtól, hogy nem-e túlzás. Csak olyan jó szérum mind a 2, nagyon jó összetevőkkel, egyiket se akarom elengedni. Az egyik inkább nappali, a másik inkább esti, ezért adott volt, hogy tolhatom mindkettőt.

Mióta kialakult a bőrápolási rutinom, sokkal jobb az arcbőröm. Olyan 25 éves koromig az volt az arcápolási rutinom, hogy tusfürdő + testápoló arcra este. :D Aztán először bevezettem arckrémet testápoló helyett, majd arcmosót tusfürdő helyett, a többi meg alakult menet közben.

Most erről eszembe jutott, hogy pattanásos-zsírosbőrű tini koromban meg az volt az arcápolási rutinom, hogy alkoholos tonik, semmi más... Legrosszabb...

nov. 21. 20:44
 5/14 anonim ***** válasza:
0%
Addig nem míg saját keresetből finanszírozod, ha én volnék a férjed, szóvá tenném.
nov. 21. 20:47
 6/14 anonim válasza:
100%

5-ös, hogy jön ide a Kérdező pénztárcája?

Ez a rutin nem sok egyáltalán. :)

Mióta micellás vizet használok + arclemosó krémet + most a Helia D-t, nagyon szép lett a bőröm! Én elhagytam a szérumokat, de kinek mi válik be. 🤗

nov. 21. 20:56
 7/14 anonim ***** válasza:
7%

Úgy hogy ez mind pénz, és reggel-este úgyis lemossa.

Genetika és normális étkezés mellett, régen ilyen szarokat nem használtak, ma miért kell? Azért hogy az üzletág gazdagodjon.

nov. 21. 20:59
 8/14 anonim válasza:

Miután saját bőrömön tapasztaltam nőként, hogy valóban semmilyen szer, szérum, mattító cucc nem fog javítani a genetikailag / hormonálisan zsíros arcbőrömön, így ezzel egyetértek.

De ezt mindenki maga dönti el, hogy mégis mennyit költ magára. :)

(6-os voltam)

nov. 21. 21:08
 9/14 anonim ***** válasza:
0%
Nekem ennyi szérum sok lenne, de te ismered a bőrödet
nov. 21. 22:53
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Ennyi szérum? Mennyi??

Vagy valamit nem látok??

Reggel egy szérum, meg este egy szérum, összesen 2 az minden csak nem sok.

nov. 22. 07:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!