Kinek mi a tapasztalata a ricinus olajal?
Én kb 1.5 hónapja használom 6-6órát szoktam a hajamon hagyni és utánna még rakok rá 1óráig tejes hajpakolást de nem nagyon látok változást a hajamon:(
Pedig úgy szeretném nőveszteni:$:(
Elirtam:$5-6órát.
Kinek mennyit nőtt és mennyi idő alatt?:$
Ilyenekre lennék kíváncsi:$
A ricinusolaj köhögés ellenaz igazi!
Aki megissza nem mer többet köhögni, mert befosik!
A ricinusolaj nagyon jó hashajtó, ebben igaza van az előzőnek. :D
Egyébként én a szempillámra használom pár hete, és mintha hosszabbak lennének, legalábbis én így látom. A hajamon nem próbáltam.
Tudom h mi az olaj ismerem tisztában vagyok vele!
De én hajnővesztő ként használt hatásra lennék kíváncsi:)
Én is kentem a szempillám vele egy idejig:DDe sztem én csak bemeséltem magamnak h nött tőle:D
Én aug. eleje óta használom újra, nekem észrevehetően többet nő. Nyugi, az elején nekem se nőtt, de ha hozzászokik a fejbőr akkor már minden oké... és ez persze változó, valakinek 1, valakinek 2 hó után kezd jobban nőlni.
Amúgy egy héten hányszor használod?
Hajnövesztésre szerintem Revalid vagy HairClinic a legjobb.
Ricinus olajjal én a szemöldököm kentem mert szinte alig volt és csodák csodájára egyszercsak lett! Hogy ennek köszönhető e, nem tudom!
Viszont ha szemöldökre jó akkor hajra is tuti, csk kérdés hogy nem e lesz tőle túl zsíros.
21N
Köszönöm a válaszokat:):)
Hát én heti 2-3*szoktam használni:):):)
Szemőldőkre nem próbáltam még de lehet jobb lenne ha elkezdeném:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!