Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan lehet fodrászt találni,...

Hogyan lehet fodrászt találni, ha új városba költöztem? Nem ismerek itt senkit, de olyan, mintha csak úgy tudnék bejutni, ha ismerős "bevisz".

Figyelt kérdés
Budapest agglomerációs város.

nov. 20. 14:44
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Érdről 40 perc alatt bent vagy egy budapesti szabí imre szalonban.
nov. 20. 22:57
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

A fodrászt keresek fb csoport vannaak érdi hirdetők. Mellesleg Érdről kb 20 perc alatt megközelíthető Budaörs, Törökbálint Szigetszentmiklós, Biatorbágy, Diósd, a 11.ker, 22.ker. meg még egy halom település. Nekem ez olyan életképtelennek tűnik...

Én jelenleg Törökbálintra járok, de csak azért mert ott találtam olyan fodrászt aki szombaton is vállal ügyfelet.

nov. 21. 05:29
 13/13 anonim ***** válasza:
Én a helyedben bemennék a lakóhelyemhez legközelebbi fodrászatba, megnézném a fodrászokat, és választanék közülük egyet, akit megkérnék, hogy vállaljon el.
dec. 2. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!