Nemrég költöztem Budapestre, milyen lehetőségek vannak itt ismerősök szerzésére?
Figyelt kérdés
Miskolcról költöztem fel Budapestre, a jelenlegi munkahelyemen nincsenek olyan emberek, akikkel munkaidőn kívül is szívesen beszélgetnék.
Tudnátok írni esetleg nyugisabb bárokat, eseményeket, esetleg sport közösségeket ahol lehet ismerősöket szerezni? Szeretek futni, de minden sport érdekel.
25f
okt. 27. 17:31
1/1 anonim válasza:
Én nem tudok semmi különösről... több a programlehetőség, szerteágazóbbak a kocsmatípusok, reeengeteg a koncert, rendezvény, sportlehetőség. Tanfolyamok, kézműves foglalkozások, stb...
De ezek miskolcon is vannak, még ha kevesebbsuer is, szóval azért nem gondolom, hogy lenne így bp bármi egyedi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!