Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Braun Flex Integral 5010-hez...

Braun Flex Integral 5010-hez képest (kb. 20-22 éves elektromos borotva) egy MAI 35-50 eFt közötti körkéses, vagy rezgőkéses borotva SOKKAL jobban fogja leszedni az extra erős arcszőrzetemet? Melyhez sajnos túlságosan puha (v)érzékeny bőr társult.

Figyelt kérdés

Sajnálatosan ez a borotva, ha jól emlékszem újkorában sem igazán szedte le a borostát.

Nagyon sok helyen többször visszamentem, és a végén már extrém erősen rányomtam, mégis rengeteget hagyott meg! (Áll alatti területeken főképp.) És mivel írtam, hogy túlságosan érzékeny a bőröm, ilyenkor rengetegszer bevérzett.

Ha pedig sima manuális borotvával szedem le, ÖT napos időintervallumoknál hamarabb nem lehet leszedni a borostát, mert szó szerint dől az arcomból a vér! Nem győzöm timsóval beforrasztani a sebeket - és szerintem ez nem is egészséges hosszú távon.

Az említett Braun 5010:

[link]

Ezekkel alább szerintetek a kényesebb helyeken is le fogja szedni a borostát? Ha kidobok az ablakon negyven, vagy ötven ezer forintot, akkor (végre már) JÓ, az elvárásoknak megfelelően működő elektromos borotvát fogok kapni?

A drágábbak/szimpatikusabbak:

[link]

[link]

Az "olcsóbbak":

[link]

[link]

ma 19:45
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!