Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » 36 évesen mitől lettem ilyen...

36 évesen mitől lettem ilyen pattanásos?

Figyelt kérdés

A harmincas éveimben olyan szép volt eddig bőröm, mindig mondtam is, hogy hát sokkal jobb 30+nak lenni, mint huszonévesnek, annyival szebb a bőröm és a hajam.

Erre most az utóbbi hetekben tiszta pattanás vagyok, ahogy elmúlik az egyik jön a másik.

A hátamon, mellkasomon és az államon folyamatosan. :(

Nem változtattam sem az étkezésemen, sem a kozmetikai termékeken, amit használok. Egészségesen, tisztán étkezek évek óta, gondoltam ennek is köszönhető a tiszta bőröm. Hát most úgy látszik nem. :/

Hormonális oka lehet?

nov. 14. 05:48
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Vagy hormonális, vagy allergia. Vizsgáltasd ki magad.
nov. 14. 06:06
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Gockutatas. Lehet van egy rejtett gyulladás ami így jön ki. Nekem fog okozta, úgy volt begyulladva, hogy nem fájt, viszont irgalmatlanul pattanásos voltam.

Vagy történt valami változás a hormonokban.

nov. 14. 09:39
 3/4 anonim válasza:
Lehet a stressz, vagy valami mentális oka. Vagy esetleg allergia, nem váltottál manapság öblítőt, mosószert?
nov. 14. 19:24
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem változtattam semmin, illetve semmilyen gyógyszert nem szedek. Most megint teljesen elmúltak. :D
tegnap 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!