Miért nem múlik a korpa??
Figyelt kérdés
Folyton száraz korpám van de nem viszket a fejbőröm. Eddig a gyógyszertári Detergens sulfuratum elmulasztotta de pár hónapja hiába mostam vele semmit nem segített. Sokan dicsérték a Vichy samponját korpára már másodjára mosok vele hajat de szintén semmi eredmény. Ha jön a hideg alapból érzékeny rá a bőröm, kiszárad a szám is, bőröm is durván de eddig kordában tudtam tartani. Nem tudom mit vegyek már a hajamra nagyon zavaró, esetleg a Nizoral segíthet? Vagy tudtok valami bevált praktikát?tegnap 09:29
1/2 anonim válasza:
Próbálkozz a kopaszra borotválással, több esetben hallottam már, hogy tartósan megszünteti a korpásodást.
2/2 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen problemam, de a teafaolajos hajmosas teljesen megszuntette,es azota sem tert vissza!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!