Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Tudnátok nekem göndör hajápolá...

Tudnátok nekem göndör hajápolási rutint/termékeket írni? Mik a lépések? Nagyon el vagyok veszve

Figyelt kérdés
nov. 9. 02:59
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia! Bemásolom egy másik kérdésedre adott válaszom!

12 éves koromban úgy döntött a hajam, hogy akkor most behullámosodik, most pedig már egész göndör, úgyhogy leírom a tapasztalatom, mert nekem is szenvedés volt rájönni mit szeret, és mit nem.

Én úszom heti 4x, úgyhogy kicsit problémás a hajam. Derekamig ér, 2c típusú, és nagyon nagyon szöszös.

Hajmosáshoz göndör sampont használok, és 2x samponozok. A balzsamot az egész hosszúra kenem, és még a tövébe is belekenek egy picit. Onnan alaposan kimosom, de ha a végén marad valamennyi, az nem baj. Csak balzsammal fésülöm. Aztán jól kinyomkodom belőle a vizet, ehhez egy decathlonos törölköző használok, azt a picire összetekerhetőt.

A végére valami hajpakolást teszek, mindig mást veszek, nincs konkrét bevált márka.

Hajhabokkal is kísérletezgetek már egy ideje, most a got2be-set használom, eddig ez nagyon jól bevált.

Hajzselét nem szoktam venni, nekem nagyon elnehezíti a hajam, de próbáld ki nyugodtan, mindenki haja mást szeret.

Göndör krémet is csak hébe-hóba használok, inkább reggelente. Amikor nagyon elaludtam a hajam bevizezem a tenyerem, végighúzom a hátamon, aztán pedig 1-2 nyomással teszek rá. Nem vizezem hülyére a hajam, épphogy csak egy picit benedvesítem, ahol kell. Amíg reggelizek és felöltözök meg is szárad.

Szárítani tudom, hogy kéne, diffúzorom is van, de tudod kinek van erre minden nap 1 órája.😂😂

Általában csak szimplán elmegyek aludni, és majd reggelre megszárad, esetleg nagyon nagyon lazán befonom. Nekem a konty nem vált be, szatén sapkát pedig még nem próbáltam.

Amúgy javaslom, hogy keress olyan youtubereket, celebeket, tiktokos/instás tartalomgyártókat, akik posztoltak erről, és hasonló (hosszú, fazonú, porozitású,sűrűségű, száraz/zsíros, és persze hasonlóan göndör) a hajuk típusa. Nyugodtan kísérletezz a hajaddal, nem lesz egyből olyan, mint amilyennek szeretnéd, de megéri.

Én sem tudok mindent a témában, de ha van kérdésed írj nyugodtan.🥰

nov. 9. 23:04
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen ❤️
tegnapelőtt 05:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!