Milyen hajápolási termékeket ajánlotok GÖNDÖR hajra?
Figyelt kérdés
Sokat vasaltam az elmúlt években a hajam, de mindig minőségi hővédőket használtam, így ‘annyira’ nem roncsolódott (pl nincs letörve a fülemig), nyílván persze itt-ott töredezett. Tudatosan ápolom, mindig megnézem a samponok, balzsamok, stb. összetevőit és hogy milyen hajtípusra ajánlják. Lényegében csak a göndörhajra valókat hagytam figyelmen kívűl, igen, tudom, hogy márpedig ha göndör a hajam, akkor ez hiba. Én eddig speciel nem szerettem göndören, nem bírtam elviselni, azonban a napokban elkezdtem nem vasalni.
Szeretnék pár GÖNDÖR hajra való terméket kipróbálni, ami nektek esetleg bevált.
aug. 25. 22:59
1/3 anonim válasza:
Szeretettel ajánlom tájékozódásra egyrészt a [link] honlapot, másrészt pedig a Magyar Göndör Haj Közösség Facebook-csoportot. :)
2/3 A kérdező kommentje:
Wow, nagyon köszönöm a gyors válaszod!! :)
aug. 25. 23:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!