Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Sötétbarna hajú, sötétbarna...

Sötétbarna hajú, sötétbarna szemű, kissé kreol bőrű férfiként szőkére festetném a hajamat. Nem néznék ki túl nevetségesen?

Figyelt kérdés
Nem platinaszőkére szeretném, hanem kicsit sötétebb szőkére. Nem néz ki hülyén a barna szem, sötétebb bőr és szőke haj kombó?
nov. 8. 11:53
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Próbálj ki előbb egy filtert. Viszont ha nem is néznél ki vele furán, tudd, hogy mindig lesz akinek nem tetszik és/vagy beléd köt.
nov. 8. 12:15
 2/7 A kérdező kommentje:
#1 Köszönöm! Olyanok voltak enélkül is. 😄
nov. 8. 12:17
 3/7 anonim ***** válasza:
Próbáld ki, én nőként próbáltam a világosabb hajszínt barna szem-hajhoz, nekem nem jött be, szerintem nem állt jól. De van akinek jól áll, szóval ki kell próbálni.
nov. 8. 12:17
 4/7 A kérdező kommentje:
#3 Én láttam már barna szemű, festett szőke hajú nőket és szerintem gyönyörűek voltak, de nem tudom, hogy ez a férfiaknál is így van-e. Köszi.
nov. 8. 12:23
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
Inkább borotváld le kopaszra.
nov. 8. 14:04
 6/7 anonim ***** válasza:
Fodrásszal csináltasd, tud mondani jó árnyalatot :)
nov. 9. 06:34
 7/7 anonim válasza:
szerintem is majd a fodrász elmodja :)
nov. 13. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!