Most jöttem rá nemrég hogy göndör hajam van, de nem tudom milyen termékeket vegyek, tudnátok segíteni?
Figyelt kérdés
nov. 5. 08:16
1/7 anonim válasza:
??????????????????? Én meg most láttam meg hogy fütyim van. Tudnál jó óvszermárkát javasolni?
2/7 anonim válasza:
Facebookon van a "magyar göndör közösség" csoport, ajánlom, ott segítenek, meg alapból sok poszt van fent ahol szintén kezdők indulnak el ezen az úton, és ott a kommentek közt is okosodhatsz. :) Igazából most akartam volna írni egy-két dolgot, de igazából a legnagyobb segítség szerintem az lesz, ha belépsz ebbe a csopiba, mert ott több mindent megtalálsz, megtanulsz, mint amit én eltudnák mondani egy kommentben.
3/7 A kérdező kommentje:
2-es köszönöm szépen 🥰
nov. 6. 14:57
5/7 A kérdező kommentje:
Ilyen valaszokat nem kertem aki segiteni nem tud faszsagokat ne irjon
nov. 8. 02:18
6/7 anonim válasza:
ma 02:18
F@szságra csak ugyanazzal lehet válaszolni.: Mi az hogy most jöttél rá hogy göndör vagy? hány éves vagy hogy életedben most néztél először tükörbe?
7/7 A kérdező kommentje:
Nem ugy kezeltem mintha gondor lenne igy eleg nehez rajonni egyebkent 18 vagyok
nov. 8. 10:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!