Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Vékonyszálú hajat lehet...

Vékonyszálú hajat lehet optikailag dúsítani valamilyen festési technikával?

Figyelt kérdés

Teljesen laikus vagyok ebben a témában, ezért kérdezném, hátha vannak itt fodrászok is vagy olyanok, akik jártasabbak a frizurák világában :)

Borzasztó vékonyszálú hajam van, normáls mennyiségű, de nagyon kevésnek tűnik. Egyébként puha, ápolt, nem töredezett. Viszont borzasztóan utálom és az önbizalmamat is rombolja. Nagyon rövid hajat nem akarok (most kicsit vállnál hosszabb). Úgy hallottam, esetleg a bayalage technika optikailag dúsítja a hajat. Ez mennyire igaz? Ha igen akkor jó, ha nagy a kontraszt a két szín között, vagy ha kisebb, ezáltal ad "mélységet" neki? Azt hallottam az is jó, ami ma divat, hogyha úgy festik, mintha le lenne nőve kicsit a festék (ennek nem tudom, mi a neve, ha van). Van esetleg még valami más ötlet, tanács?

Tudom, hogy semmi nem képes csodákra, de hátha javítana kicsit a helyzeten :)

tegnap 21:31
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!