Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » C vitamin szérumot megéri...

C vitamin szérumot megéri használni ha nem látom semmi hatását?

Figyelt kérdés

Alapvetően régi pattanások utáni foltokra vettem. De ezekkel semmit nem csinál. (Már egy éve használom szóval ha lenne hatása akkor gondolom már látszana.)

Jó még ezen kívül valamire, érdemes használni ettől függetlenül? Szóval lehet bármi “valódi” hatása a háttérben? :D

okt. 30. 10:55
 1/10 anonim ***** válasza:
Melyiket használod?
okt. 30. 16:32
 2/10 A kérdező kommentje:

Most épp G&G, de próbáltam már pár különböző fajtát.

okt. 30. 16:42
 3/10 anonim ***** válasza:
Nekem egyedül a Biobalance jött be. A többi olyan volt, mintha semmit nem kentem volna fel.
okt. 30. 16:44
 4/10 anonim ***** válasza:
NEM, nincs semmi hatása, csak pénzkidobás
okt. 30. 22:19
 5/10 anonim ***** válasza:
Szerintem nem. Annyi jó, hasznos dolgot lehet a bőrre kenni. A C vitaminnal én is mindig besültem, pedig próbáltam párat.
okt. 30. 22:41
 6/10 A kérdező kommentje:
Pedig annyira sztárolják a c vitamint, hogy az a legjobb erre a célra. :( olyan jó lett volna eltüntetni a foltokat…
tegnapelőtt 06:22
 7/10 anonim ***** válasza:
Hülyéknek mindent is megpróbálnak eladni, pedig csak gondolkodni kellene, a C_vitamin belsöleg HAT, külsöleg maximum valami savként müködhet.
tegnapelőtt 07:47
 8/10 A kérdező kommentje:

Nem kell hülyézni senkit, köszi.

tegnapelőtt 07:48
 9/10 anonim ***** válasza:
Bocs, nem rád gondoltam, csak hülyén fogalmaztam, ne haragudj!
tegnapelőtt 08:02
 10/10 anonim ***** válasza:
Most nem is az, hogy pont a C vitamin hogy hat (nekem se hatott egyik C vitamin se, ezért végén hagytam), de pl. én a retinollal is úgyjártam, hogy a retinol, de a retinal sem hatott egyáltalán. Akkor utána kipróbáltam a tretinoint, és annál tényleg volt változás. Szóval a retinol és retinal kapcsán is megtapasztaltam, hogy a hatása azoknak harmatgyenge, nálam nem látszik. Amúgy én is foltok miatt próbáltam ezeket, szóval neked is csak ajánlani tudom a tretinoint. De mióta elkezdtem tretinoint használni, a többi szérumot amúgy abba is hagytam, mert amúgy egyiknél se láttam kb. semmi hatást, és akkor úgy voltam vele, hogy inkább nem kenegetem magam ennyi hatástalan cuccal, hanem akkor legyen csak tretinoin.
tegnapelőtt 12:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!