C vitamin szérumot megéri használni ha nem látom semmi hatását?
Figyelt kérdés
Alapvetően régi pattanások utáni foltokra vettem. De ezekkel semmit nem csinál. (Már egy éve használom szóval ha lenne hatása akkor gondolom már látszana.)
Jó még ezen kívül valamire, érdemes használni ettől függetlenül? Szóval lehet bármi “valódi” hatása a háttérben? :D
okt. 30. 10:55
2/10 A kérdező kommentje:
Most épp G&G, de próbáltam már pár különböző fajtát.
okt. 30. 16:42
3/10 anonim válasza:
Nekem egyedül a Biobalance jött be. A többi olyan volt, mintha semmit nem kentem volna fel.
4/10 anonim válasza:
NEM, nincs semmi hatása, csak pénzkidobás
5/10 anonim válasza:
Szerintem nem. Annyi jó, hasznos dolgot lehet a bőrre kenni. A C vitaminnal én is mindig besültem, pedig próbáltam párat.
6/10 A kérdező kommentje:
Pedig annyira sztárolják a c vitamint, hogy az a legjobb erre a célra. :( olyan jó lett volna eltüntetni a foltokat…
tegnapelőtt 06:22
7/10 anonim válasza:
Hülyéknek mindent is megpróbálnak eladni, pedig csak gondolkodni kellene, a C_vitamin belsöleg HAT, külsöleg maximum valami savként müködhet.
8/10 A kérdező kommentje:
Nem kell hülyézni senkit, köszi.
tegnapelőtt 07:48
9/10 anonim válasza:
Bocs, nem rád gondoltam, csak hülyén fogalmaztam, ne haragudj!
10/10 anonim válasza:
Most nem is az, hogy pont a C vitamin hogy hat (nekem se hatott egyik C vitamin se, ezért végén hagytam), de pl. én a retinollal is úgyjártam, hogy a retinol, de a retinal sem hatott egyáltalán. Akkor utána kipróbáltam a tretinoint, és annál tényleg volt változás. Szóval a retinol és retinal kapcsán is megtapasztaltam, hogy a hatása azoknak harmatgyenge, nálam nem látszik. Amúgy én is foltok miatt próbáltam ezeket, szóval neked is csak ajánlani tudom a tretinoint. De mióta elkezdtem tretinoint használni, a többi szérumot amúgy abba is hagytam, mert amúgy egyiknél se láttam kb. semmi hatást, és akkor úgy voltam vele, hogy inkább nem kenegetem magam ennyi hatástalan cuccal, hanem akkor legyen csak tretinoin.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!