Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lézeres szőrtelenítésnél...

Lézeres szőrtelenítésnél hogyan látszódik az eredmény?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szeretnék részt venni egy ilyen kezelés sorozatban.Az érdekelne pl 1.2.x-edik alkalom után hogyan mutatkozik a hatása? Az elején már érzékelhető a ritkulás? Esetleg tudtok olyan helyet,ahol valóban évekig fennálló tartósság várható? Nagyon vegyes tapasztalatokat olvastam eddig.Persze tudom,egyénfüggő is.

Köszönöm!

okt. 19. 23:49
 1/4 A kérdező kommentje:
Budapesten érdekelne,ha tudtok helyet.
okt. 19. 23:49
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Foltokban kezd visszanőni a szőr (kezelés előtt a terület le van borotválva)

Ahogy haladsz előre a kezelésekben úgy csökken a szőrös terület.

Igen, a lézeres kezelés nagyon egyénfüggő, rengeteget számít mennyire sötét a szőr.

okt. 22. 20:46
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!Nekem kifejezetten sötét.Esetleg jó helyet tudsz?
okt. 22. 22:23
 4/4 anonim ***** válasza:

Én bikinivonal dióda lézerre járok, Glamour napok alkalmával volt 30%-al olcsóbb a bérlet és belevágtam a 8 alkalmas kezelésbe. Világos bőr, sötét szőrzet típus.

Az első 1,5-2 hétben szinte semmi változás nem volt, ugyanúgy nőtt ki a szőr, de utána elkezdett hullani, van ahol még foltokban nő vissza és ott puhább a kinőtt szőr is.

A kezelés nem fájdalmas, picit csipkedi a bőrt, de nem rosszabb mint egy gyantázás.

Havonta 1x kell menni, szóval 8 hónapig fog tartani amíg teljesen befejezem a kezelést. Viszont ha belevágsz akkor ajánlom, hogy járd végig a kezelést, mert a szőrnek több növekedési fázisa van és ahhoz hogy tartós legyen az eredmény bizony több kezelés/hónap szükséges.

A kozmetikusom azt mondta nem létezik olyan, hogy végleges szőrtelenítés, csak hosszan tartó, ami szintén egyénfüggő, lehet valakinek 2-3 évig sem lesz gondja vele, másnak meg évente kell egy-egy"emlékeztető" kezelésre járnia.

Én eddig nem bántam meg, örülök hogy végre nem kell bajlódni gyantával és borotvával, amitől csak benőtt, gyulladt szőreim voltak.

Mivel nem budapesti vagyok, szalonban nem tudok segíteni.

nov. 11. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!