Ugye szerintetek sem normális, hogy ezt csinálom?
16 éves lány vagyok és szőrtelenítem a karom is. Gyantázom, mert én így jobban érzem magam.
És undorodok attól, ha egy másik nőnek szőrös a karja. Hogyha kis pihék vannak rajta, és alig látszik, nem zavar, de ha kicsit sötétebb, undorító számomra.
Miért van ez?
Csak nőknél, férfiaknál nyilván teljesen természetes és oké. 😊
Csak hogy félreértés ne essen, nem vagyok meleg meg semmi, csak általában beszélek.
Ez csak internalizált szexizmus.
Én is utálom a szőrt, de férfiakon és nőkön egyformán.
Ha a férfiaknál természetes, akkor a nőkön mi? Természetellenes?
Gondolom fiatal vagy, aztán a média teljesen átmosta az agyadat. Aztán ha pár hétig nem lenne gyanta undorodhatnál magadtól is. Nekem ez olyan furcsa. Én is szőrtelenítem magam, de full nem érdekel más szőre.
Én is pont így vagyok, de tudom is az okát. Igazából nagyon szőrös típus vagyok, rengeteget csúfoltak a karom miatt. Nyáron csak hosszú ujjúban voltam hajlandó iskolába menni, persze majd megsültem.
Anyámnak nem mertem elmondani, mert cikinek éreztem, ő meg magától nem vett borotvát, csak 16 éves koromban, na azóta borotválom 😀
Az tuti, hogy nagyon kihatott az élmény a gondolkodásomra ez ügyben, ha meglátok egy lányt pl instán, aki tök nyugodtan feltesz egy képet a szőrmók karjáról, mindig elgondolkodok, hogyhogy őt nem szekálják halálra érte, ez nem igazság, és megfordul a fejemben, hogy akkor majd én kicsúfolom 😂 Persze nem teszek ilyet, csak gondolatban max.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!