KInek hány évesen kezdtetek szőrösödni,illetve mikor kezdtétek a szőrtelenítést? Van akit cikiztek,csúfoltak emiatt?
Figyelt kérdés
Lányok és fiúk válasza is érdekel és nyilván nem csak az intim részre gondolok,bárhol a testen.okt. 10. 07:08
1/6 anonim válasza:
Termeszetes fekete a hajam es nyilvan a szorzetem is nagyon eros szinu. Sajnos bajszom volt mindig es nagyon latszodott, sokat caufoltak erte. 12 13 evesen meg nem szortelenithettem nem engedte anyukam, de aztan belatta hogy muszaj.
3/6 anonim válasza:
Szintén sötét hajú, erős szőrzetű nő vagyok, már általánosban is csúfoltak miatta. A lábszáramat és a hónaljamat 14-15 évesen kezdtem borotválni, akkor már elég feltűnő volt. A többit (kar, comb stb.) utána fokozatosan.
4/6 anonim válasza:
Én későn érő típus voltam és csak 18 év felett lettem - pont megfelelő módon - közepesen szőrös. Addig utáltam, hogy nincs szőröm. Ráadásul gyerekként még dagi gombóc voltam és tinikorom közepén a hasam még csúnya volt szőr nélkül. Aztán fogytam-híztam-fogytam hosszú-hosszú évek alatt idáig. Hirtelen növéstől fogytam valamennyit, közben nekem igazából méreganyag-lerakódásom volt, majd munkanélküliként chips-ezéstől híztam, bőven 30 év felett új egészségtudatos étrendtől fogytam le sokkal jobban. Viszont amikor elkezdett hullani a hajam 2 évvel ezelőtt, akkor megritkult a szőrzetem is. A hajam visszaállt, de a szőrzetem úgy maradt. A mellkasomnál sajnálom. Ráadásul plusz másik betegségként a karjaimon is kihullott a szőrzetem fele.
35/F
5/6 anonim válasza:
Én nagyon korán érő típus voltam, erős, vastagszálú és sötét szőrzettel. A kamaszkor nálam hamar beütött, 9 éves korom óta van ciklusom is, olyan 10-11 éves korom óta pedig testszőrzet is. A többi gyerek más ütemben fejlődött mint én, ami akkor és ott nagyon feltünő volt. Arra emlékszem hogy alsó tagozatban gyerekként megkérte az egyik osztálytársam hogy emeljem fel a karom, aztán elkezdtek rajta nevetni. Gyerekként nyílván nagyon rossz élmény volt. Először nem gondoltam negatívumnak azt hogy szőrösödöm, inkább semleges volt. Viszont a cikizés és a heccelés miatt hamar kialakult bennem egyfajta szégyenérzet. Pár évig nem szőrtelenítettem még akkor, olyan 13 évesen kezdhettem el talán, sima eldobhatós borotvával.
6/6 anonim válasza:
Extra korán kezdtem szőrösödni, sokat csúfoltak miatta. (Nő létemre erősen férfias szőrzetem van, ráadásul fekete.) A szüleim középiskolás koromig nem engedték a szőrtelenítést, szóval képzelheted, milyen szar volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!