Én húszas éveim elején innen-onnan oldalt a halántékomál kezdtem őszülni. Aztán szó szerint, ahogy belenéztem a tükörbe egyre jobban napról napra. Most 32 éves vagyok, harminc lehettem, akkor kezdett a fejem tetején is elől őszülni. Mosmtár a homlokom felett egy kis ősz pamacs ott van. A szakállamon most látom pár hónapja 1-2 szálat.
Nálunk szülőm mindkét részéről a családban van.
Ha lehet adni a mondásra, akkor én nagyon stresszelek, szóval ez is biztos bele játszhat.
Engem zavar, de rokonok mindig mondják ha szóvá teszem, hogy nem vagy kisgyerek,mit akarsz?
A hajritkulás is ilyen lehet.
Taplálkozásoddal viszont talán tehetsz ez ellen, illetve használhatsz kencéket.
Patrick Stewart hajjal megvan? Nem, ugye? Ő is nagyon korán, a huszas évei elején kopaszkdott meg. Ha kamerán volt haja, az paróka volt.
Stanley Tucci karakterét szintén a kopaszsága adja, a régi hajas fotóin öregebbnek hat mint kopaszon.
A szakáll meg karaktert ad, ha szépen formázva van. Egy fiatalos arc, kombinálvs ősz hajjal, szakállal szerintem érdekes kontraszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!