Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ha natúr barna hajfestéket...

Ha natúr barna hajfestéket veszek kellékesnél, az befogja majd az ősz hajszálakat is?

Figyelt kérdés
Valahol olvastam régen, hogy muszáj valamilyen ún. divatszínnel keverni a natúr festéket, mert különben nem őszfedő, de nem tudom, ez vonatkozik-e minden natúr hajfestékre? Természetes sötétbarna hajam van, ősz szálakkal. Ha veszek natúr (nulla végződésű) középbarnát + 9-es oxit, azzal el tudok érni egy természetes barna hajszínt (ami max egy-két árnyalattal világosabb, mint az eredeti)? Sötétbarnát azért nem akarok, mert félek, hogy attól majdnem fekete lesz.

szept. 25. 05:19
 1/3 anonim ***** válasza:

Nekem befogja simán. Sőt, ha nem világos szín, 5-ös vagy annál sötétebb, akkor a színező is befogja.

A saját hajszínedhez teljesen közelálló színt keress, ne akard világosítani. Az nem fog menni otthon, főleg nem úgy, hogy szép is legyen.

Fodrászkellékben segítenek majd, hogy pontosan milyen színt válassz és mi kell hozzá, mennyi, milyen erősségű.

szept. 25. 09:44
 2/3 anonim ***** válasza:
Fordítva. A divatszínhez kell natúrt keverni ősz esetén. De egyébként igen, befogja.
szept. 25. 10:33
 3/3 anonim válasza:
Aha
szept. 25. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!