Hamvas barna (4-es mélységű) hajfestékek közül melyik az ami nem kopik ki 2 hónap után sem?
A hamvas árnyalat mindig kopik, frissítést igényel. Hiába csapkodod a homlokod, ez van.
Másrészt ne dobozos festéket használj, hanem professzionálist, akkor talán tartósabb lesz. De ismétlem, a hamvas árnyalatot frissíteni kell.
Továbbra is csapkodom a homlokom, mert a fodrászkellékes festék is dobozban van, tehát dobozos...
Értelmetlen a válaszod és nem a kérdésemre ad választ....
Nem az a probléma, hogy a hamvasság tűnik el hajamból hanem hiába festem sötétebb hamvasra az eredeti hajszínem kikopik a festék és a saját világosabb (de nem világosbarna) hajam lesz látható. Ettől még.szájbarágósabban írjam le vagy érthető így?
Erre a kérdésre úgy kellett volna válaszolni, hogy leírod, ha tudod, mely márka és árnyalat (4.1) nem kopik ki, hanem lenő....
Ezt így érted?
Az ecxellence-be nem tudom milyen volt. Azt a rossmann-ba vettem anno.
Most a kellékesben Majirel-t vettem, 6%-os oxival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!