Hogyan nőhetne meg a hajam gyorsan 2 hónap alatt ekkorára?
Először is. Kérlek titeket, aki szerint a hajnövesztés hülyeség, és genetika ne válaszoljon..
Az a problémám hogy hosszú, majdnem mell alá erő hajam volt, de Le kellett vágatni, mert töredezett, seprűs volt. Most a kulcscsontom alá ér picivel. Nagyon nagyon zavar, és még hülyén is áll.
Hallottam a ricinusolajról, de attól egyszer szépen összeragadt a hajam. Azóta nem kísérletezgetek vele. De biztos, hogy én csesztem el valamit. Aztán hallottam a rízsvízről is. Attól félek, hogy megint csúnya hajvégem lesz tőle, vagy hogy kihullik a hajam...
Szedek vitamint. Nem pont hajra. Supradyn vagy mi a neve. Iszok is eleget.. Balzsamot, pakolást is használok.
Hogyan nőhetne vissza a hajam szeptemberre?
16 l
Olíva olajjal vagy argán olajjal érdemes kenegetni heti 1 x felkened a hajadra, legalább 2 vagy 3 órára.
Az olajok valóban macerásak de megéri hosszabbtávon. Alaposan hajat kell utána mosni. Én már évek óta csak olíva olajat használok azon belül is a Rapunzel spanyol oliva olaját.
Nekem bejött.
Használj valamit belsőleg is. A kovaföldes kapszula jó lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!