Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mennyire zavaró a lányoknak...

Mennyire zavaró a lányoknak ha egy férfi erősen őszül 30 évesen?

Figyelt kérdés

Tehát mennyire öregít mondjuk egy átlagos 20-24 éves lány szemében.

Érdemes e festetni vagy nem olyan fontos

szept. 22. 09:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
72%

Az adott férfitöl függ, aki szorong miatta, annál nagyon zavaró, de ott a festés is az lesz, mert amiatt is ideges lesz az illetö, ha lazán tudja viselni, akkor lehet kifejezetten vonzó is. Elvileg festetni csak akkor érdemes, ha jó fodrász végzi, aki természetesn hastást tud elérni, különben nagyon ocsmány lesz, és elég gyakran festik a tövét, mert a lenövés a lehetö legrosszabb dolog.

De alapesetben szerintem ez a legkevésbé lényeges valakinél, sokkal inkább az emberi oldal számít.

szept. 22. 10:22
 2/11 anonim ***** válasza:
13%
Én úgy vagyok ezzel, hogy ha egy pasi korán őszül vagy kopaszodik, sokkal jobban teszi, ha inkább teljesen leborotválja a fejét.
szept. 22. 11:13
 3/11 anonim ***** válasza:
55%
Igen, akinek pedig göndör mikrofonfej feje van, az mindjárt skalpolja is meg magát. Ugye, kedves 2-es?
szept. 22. 12:26
 4/11 anonim ***** válasza:
80%
2-es: a leborotvált fej 1000 férfiböl egynél néz ki normálisan/jól, a többinek hóhérlegény hatása van
szept. 22. 14:37
 5/11 A kérdező kommentje:
Szerintem az őszülés nem indokolja hogy leborotváljam kopaszra, mert maga a hajam dús életerős. Nyilván ha kopaszodnék tökéletes lenne lehúzni, de így kb vétek lenne
szept. 22. 15:01
 6/11 anonim ***** válasza:
Szerintem semmi baj vele, sokaknál vonzó is ha olyan a karaktere mellé
szept. 22. 15:20
 7/11 anonim ***** válasza:
3: Nyilván nem, de a kopasz hajviseletet akkor is választhatja helyette. Bármilyen hajproblémán, pláne férfiak esetében, nagyon könnyen lehet így segíteni.
szept. 22. 17:31
 8/11 anonim ***** válasza:
37%
Mivel a kopasz fej elenyészöen kevés embernek áll kicsit is jól, szerintem hülye ötlet
szept. 22. 17:56
 9/11 anonim ***** válasza:
8: Én nem úgy vettem észre. Nemhiába mondják a kopaszságra, hogy "egy szép arcnak kell a hely". Egy jóképű srác számomra sokkal szexibb kopaszon, nekem tényleg az a gyengém.
szept. 22. 20:10
 10/11 anonim ***** válasza:
Akkor egyszer menj ki az utcára és nézd végig az elsö 500 embert, aki szembejön - ezekböl 10-20 esetleg nem néz ki rosszul, 5 esetleg jóképü, de a többinek csak elöny, ha nem látszik az egész
szept. 23. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!