Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Zsíros arcbőrre keresnék...

Zsíros arcbőrre keresnék olcsó, drogériában is kapható arclemosót, tudtok ilyet?

Figyelt kérdés

Balea ultra sensitive lemosóm van most, de nekem eléggé szárít. (Vagy mindegyik szárít?) Borsónyi mennyiséget használok belőle, arcmosás után húzódik a bőröm és hámlások is láthatóak rajta. Van olyan arclemosó, ami nem csinálja ezt?

33N

szept. 21. 09:07
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem az arclemosó oldja meg a túlzott zsírosságot.

A többi terméked? Mi a pontos rutinod?

szept. 21. 12:35
 2/6 A kérdező kommentje:
Értem. Akkor így kb mit használjak rá?
szept. 21. 13:03
 3/6 A kérdező kommentje:
Van egy ugyanolyan balea sensitive arckrémem.
szept. 21. 13:04
 4/6 anonim ***** válasza:
A gélt használod abból a Baleásból? Ha igen, akkor ajánlom hogy próbáld ki a tej változatát, szerintem az nem szárít annyira.
szept. 21. 14:39
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi!
szept. 21. 17:08
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem a Fabulon gél (vagy mi) segített sokat. Kevésbé volt tőle zsíros a bőröm, pattanások is csak a ciklus miatt jöttek elő, akkor is csak néhány és nem túl agresszívak. Szóval szerintem az egész jó
szept. 25. 15:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!