Revalid tabletta tényleg jó férfi hajhullásra? Ha nem akkor mi a leghatásosabb megoldás?
Fodrászom ajánlotta mert mikiegér vonalban és hátul fejtetőn ritkul a hajam.
Így néz ki most 31 évesen :
GYK-n rákerestem, de szerintem nők kérdéseit olvastam mindenhol.
Az lenne a kérdésem, hogy ez ugyanúgy jó-e férfi kopaszodásra? (öröklődött mert apám is régóta kopasz)
Vagy ha nem jó, akkor a tudomány jelenlegi állása szerint mi a leghatékonyabb hajmegmentő praktika/készítmény ami nem egy vagyon mint a hajbeültetés? Havi max 20-30 ezer amit hajlandó vagyok a hajamra locsolni (azt is csak akkor ha fél év után látom eredményét), de annyira meg már nem vagyok hiú, hogy cirka milliós hajbeültetést vállaljak be amit később folyamatosan ugyanúgy kezelni (fizetni) kell életem végéig.
Engedd el, ez genetika. Semmi sem segít, fogadd el, vágd le.
Jason Statham is jól néz ki kopaszon.
#5: "Egyébként a hajbeültetés lesz az, amit keresel, de szvsz teljesen fölösleges"
Miért is felesleges? Kifejtenéd bővebben?
"Tesztoszteron növelês"
Úgy tudom pont a tesztoszteron növekedés miatt hullik a férfi haja. Tudod, a DHT...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!