Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Van itt még olyan, aki jobban...

Van itt még olyan, aki jobban szereti az egyhosszúra vágott hajat (blunt cut), amiben nincsenek fokozatok (layered)? Lehet a vége U alakú, V alakú, egy vonalban (straight across), de hogy egyhosszúak a hajszálak, nincsenek benne rövidebb fokozatok.

Figyelt kérdés

Amúgy miért nincs külön férfi meg női szépségápolás kategória?

Aki imádja a fokozatait, nem kell itt védenie, elismerem, hogy lehet olyan haj, akinek jól áll, főleg göndör meg extramextra dús hajaknál tudom elképzelni, hisz nekik ha egy hosszra lenne lecsapva, akkor már túlontúl tömött lenne a hajvégük.

De magamon meg legtöbb ismerősömön az egy hossz tetszik. Sok neten látott hajnál is azt látom, hogy nem szorult rá a fokozatok vágására, jobb lett volna egy hosszban.

Az átlag európai haja egészségesebbnek láttatja egy szép blunt cut, a fokozatok csak tépettséget, hiányosságot teremtenek, mintha nem lenne egészséges a szervezete annyira. Ez a személyes meglátásom.

szept. 17. 12:54
 1/6 anonim ***** válasza:
62%

Oké, köszönjük.

Nincs kivel beszélgetned?

szept. 17. 13:20
 2/6 anonim ***** válasza:
50%
Igen.
szept. 17. 14:11
 3/6 Metionin ***** válasza:
50%
Nekem volt réteges is de bizonyos hossz fölött az már nem szép. Régóta egyhossz U alakúra vágatom.
szept. 17. 16:12
 4/6 anonim ***** válasza:
69%
Nekem mindkettő teszik, kinek mi áll jól.
szept. 17. 16:12
 5/6 anonim ***** válasza:
50%
Nekem is tompa egyhosszra van vágva a bobcutom
szept. 18. 06:33
 6/6 A kérdező kommentje:

Első egy sértett fokozatos hajú :D

személyes támadásnak veszi, pedig előre írtam, nem kéne

szept. 19. 09:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!