Milyen hajstílusom legyen ha elől van a forgóm?
Figyelt kérdés
Egyébként nagyon idegesítő mert mindig suli előtt reggel beszoktam állítani a hajam, nekem jelenleg csak annyi hogy jobbra fésülöm (lehet emiatt nincs barátnőm xd) viszont mindig szétáll. bal oldalra nem is tudom fésülni. Kipróbáltam a buzz cutot, az azért nem volt jó mert a forgó ugyanúgy megmaradt és nagyon látszódott elől. volt kb. ajkamig érő hajam, azzal viszont nem tudtam mit kezdeni, hátrafogtam, de akkor is látszódott a forgó és idegesített, utána hátrafontam az nem állt jól. Most a French crop hajstíluson gondolkodok mert viszonylag divatban van és nem rossz, és általában mikor előre fésülöm a hajam akkor nem látszik a forgó, és nagy a homlokom szóval ez csak jó. A forgóm csak akkor látszik ha balra vagy hátra vagy jobbra fésülöm a hajam.szept. 10. 14:11
1/1 anonim válasza:
Tükörsimára borotvált kopasz, azt' kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!