Egy haverommal beszéltünk a hajstílusokról és valamiben nem értünk egyet. Szerinte az "ecsethaj" is ki fog menni valamikor a divatból. De hát mikor? Már kőkemény 11 éve ez a divat.
Szerintem meg "ecsethaj" soha nem fog kimenni a divatból, mert ez az egyetlen vállalható normális hajviselet férfiaknál. Nincs az, mint a nőknél, hogy van 26 milliárdféle hajviselet. Értem én, hogy most már kialakult az átmenetes haj, de lényegében az is ugyanaz dióhéjban: fent hosszú, alul rövid.
Teljesen véletlenül jött amúgy szóba a téma, mert közös barát fodrászhoz ment, ezért nem tudott eljönni talira, nem vagyunk divatb.zik.
Az nem gondolom, hogy örökké ugyanúgy divat, de mindig visszatér ez a frizura. Nem 11 éve. Második világháborús képeken is a legtöbb fiatal katonának ilyen haja volt.
De ez mindennel így van, a ruhákkal is. Most pont az a divat, amit gyerekkorunkban hordtunk kb. 30 éve :D
Az nem lehet, hogy a trend a korosztályoddal öregszik?
Azok a dolgok amiket a néniken, bácsikon látni is divatosak voltak valamikor.
Amiket a bácsikon làtni, a lenyalt ráfésült haj pl az ötvenes évek divatja. Persze szép lassan kihalnak ezek a bácsik, de ez a frizura volt nekik amikor fiatalok voltak.
Ugyanez igaz pl a nénis kendõre, a szemüveg keretekre, zokninszandálra amiket a papákon látsz.
DE hot take, ez nem rossz.
Én is 30 felett vagyok, nem akarok 18nak kinézni. Azt akarom, hogy komolyan vegyenek.
"egyetlen vállalható normális hajviselet férfiaknál"
Szerintem rohadt undorító. Főleg amikor göndör, mint valami seggszőr.
Max 5 centi átmérő a hajkupac a fejük tetején. Hosszú, tulok fejszerkezetre kimondottan előnyös...
Talán ha nagyobb felütenen lenne haj, mondjuk ilyen, akkor vállalható lenne:
A második képen meghaltam a röhögéstől:DDD
A 3-4-el az a baj, hogy kb. hetente járni kéne fodrászhoz, mert nagyon gyorsan összemosódik. Főleg a 4, pedig nagyon jól néz ki.
7, ez az első két kép egy kopaszodó ember, meg egy kb 12 éves 2016 körül. Szerintem ezeket a frizurákat a kutya nem kéri, pláne nem most.
A másik kettő amit linkeltél, az tényleg a 2024es viselet.
De szerintem az a fade az utolsó képen tuningolva is van, Photoshop vagy valami filter.
Vagy tudjátok, az a festék, amivel a török borbély dolgozik.
itt 5:55 körül látni.
Csávókámnak le van festve a bőre, hogy a haja dúsabbnak, egyenletesebbnek hasson.
Ez viszont mondanom se kell, közelebbről a hétköznapokban már látszik.
9
De igen, kérik. Rengeteg ilyet látok. Mezőkövesd-Eger-Füzesabony vonalon mozgok és nagyon népszerű frizura az első. A második is, göndör hajjal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!