Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Egy haverommal beszéltünk a...

Egy haverommal beszéltünk a hajstílusokról és valamiben nem értünk egyet. Szerinte az "ecsethaj" is ki fog menni valamikor a divatból. De hát mikor? Már kőkemény 11 éve ez a divat.

Figyelt kérdés

Szerintem meg "ecsethaj" soha nem fog kimenni a divatból, mert ez az egyetlen vállalható normális hajviselet férfiaknál. Nincs az, mint a nőknél, hogy van 26 milliárdféle hajviselet. Értem én, hogy most már kialakult az átmenetes haj, de lényegében az is ugyanaz dióhéjban: fent hosszú, alul rövid.

Teljesen véletlenül jött amúgy szóba a téma, mert közös barát fodrászhoz ment, ezért nem tudott eljönni talira, nem vagyunk divatb.zik.

ápr. 8. 09:02
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Göndör tight szerintem rohadtul jól néz ki.

[link]

ápr. 10. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!