Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Legjobb miteszer eltávolító...

Legjobb miteszer eltávolító házilag?

Figyelt kérdés
Érdekelne ki mit használ otthon miteszerekre. Sajnos az orrom, az állam fölött folyton tele van. Érdekelne valamliyen hatásos itthoni módszer miteszer eltávolitásra. Illetve valaki elmondaná hogy hogyan kell használni? Használtam boltit régebben, de csak simán feltettem az arcomra, és leszedtem, így nem szedett ki semmit. Aztán olvastam hogy a pólusnak nyitott kell legyen hogy ki tudja szedni. Szóval valaki mondana valami hatékony módszert?

szept. 3. 16:28
 1/3 anonim ***** válasza:

Ez engem is érdekel.

Nekem ami segített, ilyen garniel arckrém ami összehúzza a bőrt vagy ilyesmi, arcradír, illetve ha fel van puhulva a bőr, akkor ki szoktam nyomni, ami könnyen kijön.

De nem 100%-os megoldás, csak javított a helyzeten.

Örülnék, ha kapnál valami hasznos választ:))

szept. 3. 20:56
 2/3 A kérdező kommentje:
Én is örülnék neki. Már régóta küzdök vele, és persze nem szép látvány mindig szét nyomkodni az arcom. 🤣
szept. 4. 05:17
 3/3 anonim ***** válasza:
ha fel van puhulva a bőr, nem fog annyira kipirosodni
szept. 4. 09:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!