Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nagyon roncsolja a hajat a...

Nagyon roncsolja a hajat a festék?

Figyelt kérdés

21 éves vagyok, egyébként sincs jó állapotban a hajam, mert hamar töredezik vágás után is, illetve a legnagyobb problémám az, hogy rohamosan őszülök. Nem egy-két szál van, hanem csomók. Az elején nem zavart, de már annyi van, hogy idejét érzem a festésnek. Mivel nekem a fodrász sokba kerülne, otthon szeretném festeni. Feketére vagy sötétbarnára. De mennyire roncsolják a mai termékek a hajat?

Illetve finom szálú hajam van, nem is olyan dús, ezért félek, hogy rendszeres festés mellett kihullana.

Mik a tanácsaitok? Vannak őszülésre olyan festékek, amik nem roncsolnak annyira? Előre is köszönöm!

aug. 30. 10:42
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem feltétlenül roncsol, de a nagyon sötét színeket érdemes elkerülni, mert nehéz eltávolítani, ha később szeretnél egy világosabb színt.

Legjobb lenne a saját színedhez közeli árnyalatot választani.

Festés mellett meg kicsit azért jobban oda kell figyelni a hajápolásra.

aug. 30. 11:03
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem vékonyszálú hajam van, ugyan nem töredezett, viszont fodrász festette egy időben sötétbarnára és konkrétan javított az állapotán. Önmagában a festék szerintem nem fog rontani a hajad állapotán.
aug. 31. 09:06
 3/3 Cubina ***** válasza:

Az eredeti hajszínedhez hasonló színre érdemes festeni, mert a sötét szín alatt már egy hét múlva látszani fog az őszes lenövés, nem beszélve arról hogy a sötét színek is roncsolnak, és kínszevedés/hajroncsolás lesz világosítani rajta, ha esetleg nem tetszik a sötét vagy megunod és világosabbat szeretnél. Arról nem beszélve, hogy ha nem akarsz utána naracs vagy citromsárga hajat, a világosítást csak fodrásszal lehet majd elvégeztetni több lépcsős folyamattal, ami a hajat is és a pénztárcát is igencsak megviseli.

A legjobb megoldás egy világosabb melír lehet (szakember által megcsinálva), kevesebb felületen roncsolódik a haj és nagyon jól elvegyül benne az ősz, kevésbé látszik a lenövés.

szept. 11. 06:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!