Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ronda a hajam, mit csináljak...

Ronda a hajam, mit csináljak vele?

Figyelt kérdés
Mostanában hagytam megnőni de csúnya, csak sampont használok rá
aug. 29. 21:06
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát pedig magától csak úgy keveseknek szép.

A legtöbb haj amit látsz, be van állítva, festve, dajerolva, egyenesítve.

aug. 29. 22:22
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Mi csúnya rajta? Használj balzsamot meg pakolást. Kísérletezd ki képszerkesztővel hogy milyen hajszín állna legjobban. A sérült részeket vágasd le.
aug. 29. 22:39
 3/8 A kérdező kommentje:
Ja csávó vagyok úgyhogy nem festhetem meg ilyenek
aug. 29. 23:19
 4/8 anonim ***** válasza:
Bocs ha ellenedre van de tiktok. Annyi hajápolós videót fogsz látni hogy belefulladsz. Persze ha bővebben kifejted mibaja a hajadnak, tuti itt is tudnak segíteni
aug. 29. 23:36
 5/8 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tudom megmondani mert nem értek hozzá de egyszerűen olyan csúnya meg furcsa nem olyan szép mint másoknak
aug. 29. 23:43
 6/8 anonim ***** válasza:
hehe, csomó pasi festi meg dajerolja a haját, csak nem kötik az orrodra
aug. 30. 02:33
 7/8 anonim ***** válasza:
Igen, meg beszárítják. Anélkül könnyen olyan lehet a haj mint valami madárfészek. Ha gondolod küldj képet, megpróbálok segíteni.
aug. 30. 08:11
 8/8 anonim ***** válasza:
Attól hogy pasi vagy balzsamozhatod, beszáríthatod de még be is festheted a hajad :)
szept. 4. 05:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!