Hogyan gyógyulhatna be gyorsan az arcomon egy pici seb?
Figyelt kérdés
Nagyon "hisztis" a bőröm, csúnyán és nehezen gyógyulnak a hegeim. Szerencsére ritkán van pattanás az arcomon, de ha van, az mindig a szám környékén jön ki és minden alkalommal kisebesedik. Most is van egy ronda varras seb a szám sarkától egy centire. Körömvirágkrémtől, curiosától és minden mástól is, amit valaha próbáltam, csak "kivirágzik" a seb és olyan lesz mint valami herpesz. Mit kezdjek vele, hogy minél hamarabb elmúljon?aug. 22. 09:45
1/3 anonim válasza:
Napoztasd, és vékonyan kendd be bepanthen plussal
2/3 anonim válasza:
Kék-Lukács-féle kék kenőcs. Meg ha nagyobb gyógyszertárban kérsz rá sebgyógyításra krémet, tudnak kotyvasztani is valami erre valót.
Késztermék még pl a Sudokrem (Lidlben mindig van) vagy Bepanthen, ahogy az 1-es is írta.
Ha gyógynövény is érdekel, az aloe vera király.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. A bepanthentől és sudokremtől is sajnos csak még nagyobb seb szokott kialakulni nekem és heg marad utána, próbáltam már. Allergiás lehetek valamelyik összetevőre.
Végül a napozás, tengervíz és aloe vera segített együtt. A nyaralás jó hatással van 😁
szept. 1. 07:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!