Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Koliban borotválkozni közös...

Koliban borotválkozni közös fürdőben mennyire tolerált?

Figyelt kérdés

Van egy Philips OneBlade-em, amivel időnként átmegyek az intim részeken is. Koliban közös fürdő lesz (ha jól járok 4 fő/1 fürdő, ha nem akkor akár egy egész szinttel egy közös fürdő) és nem tudom, hogy ha használom akkor az mennyire elfogadott. Gimiben is kolis voltam, de ott nem volt erre szükség, mivel hétvégente mindenki haza ment és otthon intézte ezeket.

Mennyire fognak furán nézni, ha zúg a borotvám fürdésnél?

#fürdő #borotva #kollégium #Nyirakozas #Közösfürdő
aug. 21. 20:50
 1/7 anonim válasza:
31%
Max azt hiszik masztizol
aug. 21. 21:56
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Mások is borotvápják úgyhogy egyáltalán nem lesz furcsa
aug. 21. 23:30
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem hagyod szét a szőröd a fürdőben, senkit nem fog zavarni.
aug. 22. 16:58
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen, senkit nem fog zavarni, mások is fognak ott szőrteleníteni.
aug. 22. 17:34
 5/7 anonim ***** válasza:
22%
Mi a koliban egymásnak borotváljuk az intim területet, miközben keményen áll a szerszám. El is szoktuk sütni a másiknak a fegyverét utána, sokszor szájjal is rásegítve.
aug. 22. 18:51
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nő vagyok, nálunk teljesen természetes volt, hogy borotválkoztunk. Szerintem nincs máshogy a fiúknál sem főleg manapság.
aug. 23. 19:14
 7/7 kutyuskaanyad69XD válasza:
furábban néznének ha azt hallanák hogy egy betétet bontasz ki.
aug. 25. 23:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!