Férfiak, tetszik nektek a rövid bob haj?
Nekem pixietől hátközépig érőig volt minden. A tapasztalatom az, hogy amit írsz, az még kb a legrövidebb hossz amivel egy átlagos férfi egyáltalán nőnek tekint. Ha amúgy szép az arcod, meg jól áll, akkor tudsz vonzó lenni, de inkább a rövid haj ellenére mint miatta. (Ennél rövidebbel meg a legtöbbnél automatikusan a "leszbikus könyvtárosnéni" kategóriába esel.) Összességében a legtöbb férfi a hosszú hajat szereti, bár kivételek mindig vannak, pl itt az oldalon van pár kopasz fétises is.
A másik amivel számolj, hogy rohadt kényelmetlen hogy nem lehet összefogni, én nagyon utáltam ezt a hosszt, már elég hosszú hogy a szemedbe lógjon, de rövid a hajgumihoz.
(Bocs, hogy nőként ide pofátlankodtam, de mentségemre szóljon, ebben a kategóriában nem sok férfi van. Én a helyedben megkérdezném ezt Szexualitás kategóriában is, fényképpel illusztrálva. Ott sokkal több pasi van aki válaszolni tud.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!