Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ha a fejem annyira megritkult...

Ha a fejem annyira megritkult a hajam,hogyha valaki felülről nézi a fejem akkor kilátszik a fejbőröm akkor jó ötlet lehetne a férfi paróka?

Figyelt kérdés
22/F

aug. 16. 23:22
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha nagyon zavar és van hozzá energiád, hogy foglalkozz vele, akkor mi rossz lenne benne? Mármint én az ilyen beragasztott formára vágott parókára gondolok amit a lyukba illesztenek.
aug. 17. 00:12
 2/5 anonim válasza:
25%
Ezek a parókák nem iszonyatosan drágák?
aug. 17. 00:55
 3/5 anonim ***** válasza:
Színezd ki
aug. 17. 13:11
 4/5 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem igen, én is gondolodom ilyen parókán már, eddig zárkóztam tőle, nagyon férfiatlannak tartottam, de minek? Ha a nőknek van, meg lehet hajhosszabításuk, meg 3,5 méteres műszempillájuk, akkor nekem férfiként miért ne ehetne teszem fel parókám?

A nők is azért használnak hosszabb hajhosszabítást, mert a hajuk rossz állapotban van, vagy nem nő elég hosszúra, a műszempilla is ilyen, azért van ilyenünk mert ezzel magabiztosabbnak érzik magukat, hát én meg a parókától érzem, érezném magam magabiztosnak.

Tehát lelkileg már felvagyok készülve erre, viszont anyagilag meg krvara nem, egy valóban jóminőségű férfi paróka, az legelabb 3-4-500 ezer forint.

És Magyarországon nagyon nincs ez a szakma kiépülve, mert itt még az van, hogy férfi vagy, kopaszodsz, told le nullára....

Viszont Németországban, Franciaországban hihetetlenül nagyon jó szalonok vannak, akik kifejezetten, speciálisan ilyen jellegű "szakmát" tanultak ki.

Rengeteg videót néztem már erről youtubeon, facebookon, instan, és tök jó, észre sem lehet venni, hogy paróka. Van egy kínai, és egy Dél-Kóreai tiktokker, aki reklámozza ezeket, mondjuk ezek ketten pont ázsiaiak, és ők szándékosan borotválják le borotvával a fejüket és szándékosan hordanak parókát, hogy ezzel is reklámozva, terjesztve azt, hogy a férfi paróka nem egy ördögtől való dolog....

Na mindegy, a lényeg, hogy kbaszitt drágák. De belegondolva, mennyivel több önbizalmam lenne, mennyivel könnyebben mennék utcára, mennyivel könnyebben ismerkednék....

Bár hátrányai is vannak, eléggé viszket a fej tőle, és itt jön az ár a képbe, a drágább parókák légáteresztőek és bőrbarát anyagból vannak, amik a fejem lévő izzadságot is elvezetik.

Bár napi rutin kell legyen a felrakása, de szerintem pár hónap alatt simán hozzalehet szokni.

aug. 17. 15:21
 5/5 anonim ***** válasza:
38%
Te tudod. Nekem nőként jobban tetszene egy kopasz férfi mint egy parókás (én sem hordok semmi mű kiegészítőt), de az a lényeg hogy te hogyan éreznéd jobban magadat.
aug. 17. 23:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!