Fenékig érő hajam van , de már egy ideje nagyon hullik szinte a padlón annyi haj van mintha paróka gyárba lennék, mik lehetnek a lehetséges okok?
Figyelt kérdés
Fenékig érő hajam van , de már egy ideje nagyon hullik szinte a padlón annyi haj van mintha paróka gyárba lennék, már kétségbe vagyok esve hogy mitől hullhat ennyire , voltam orvosnál is vele az orvos el küldött nőgyógyász hoz és fogászatra is de még nem mentem el , addig is valakinek voltam már így ? Meg állt a haj hullás valami jó bevált vitaminnal ?2023. okt. 19. 10:31
1/5 anonim válasza:
Várd ki az orvosokat.
Háziorvosnírjon ki laborra. Sima vashiány is okozhat ilyet de nogyogyaszati betegsegek, pcos ir sokminden
2/5 A kérdező kommentje:
Labor vizsgálaton már voltam ott nem találtak Semmit , ezért küldött el az orvos nőgyógyász hoz és fogászatra
2023. okt. 19. 11:44
3/5 Noren1989 válasza:
Szerintem ne várj, hanem menjél orvoshoz.
Nem ráérés kérdése. Valszeg gyulladás van a szervezetedben, a labor mondjuk "elvileg" kimutatta volna.
4/5 anonim válasza:
Én is vashiányra tippelek. Eszel rendesen? Mármint változatosan?
5/5 A kérdező kommentje:
Vérvételen voltam és nem találtak semmit a véremben , vizelet mintát is vettek abban volt gyulladás de írtak rá gyógyszert !
2023. okt. 19. 20:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!