Rékaaa8 kérdése:
Mivel apoljam a hajamat, hogy tartosan egyenesen legyen?
Figyelt kérdés
Rettentoen sok a hajam, dus. Most vagatva lett, mivel agyamba vasaltam mar a vege pedig le tort... Most megprobalom valamennyire nem vasalni, de nem tudom igy el fogadni magamat. Utalom ha igy nez ki a hajam. Valami tanacsot tudtok adni mit tegyek ra, mit hasznaljak, hogy szalka egyenes legyen? Legnagyobb almom lenne az olyan haj, de sajnos ezt a genetikat apukamtol orokoltem, mint ahogy a hugom. Neki is ugyan ilyen dus a haja/szakalla.aug. 16. 15:04
1/6 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem le irni, hogy a hajam valahol gondor, valahol hullamos, valahol pedig sik egyenes...
aug. 16. 15:07
2/6 anonim válasza:
Gőzölős hajvasaló esetleg? Hővédővel. Én az ilyen-olyan haj egyenesítő kezeléseket semmiképp nem ajánlom.
4/6 A kérdező kommentje:
Hovedot hasznalok, de egyszeruen neha a hajam fel adja magat, es vissza puffad. Egyebkent sem olyan hosszu a hajapolasi rutinom, sampon, balzsam. Hovedot teszek a hajamra, mikor vasalom, es kesz. Ennyi. Majd olajat szeretnek tenni a hajamra, remelem az segit valamennyit...
aug. 16. 21:02
5/6 anonim válasza:
Sampon balzsam és jónapot? Van akinek ez elég van akinek nem. Mint ahogy nekem sem. Nagyon göndör dús vastagszálú hajam van. Vasalom. Használok minőségi sampont, hajmaszkot amit nem 5-10 percre hagyok rajta hanem úgy fél óráig aztán pedig kondícionáló. Ezután akár szárítom a hajam akár nem bekenem olyan krémmel ami regenerál és hővédő is ez ugye nem kiöblítős. Hajolaj és plusz hővédő. Vasalás előtt pedig plusz még hővédő. Így is töredezik valamennyire a hajam vége de sokkalta jobban bírja mint ha nem használnék rá semmit.
6/6 anonim válasza:
Használj keratin tartalmú termékeket. Ezek elősegítik a hajegyenesítés folyamatát miközben védik is a hajadat a töredezészől. És nagyon fontos,ne feledkezz meg a hővédőről hajszárítás és hajvasalás közben! Nekem régi kedvencem a Syoss keratinos hővédője. Hajszárításnál használj körfésűt,úgy szárítsd be egyenesre.
Hajmosásnál pedig fontos a lemosandó majd a nem lemosandó balzsam/szérum, ami a frizzt kontrollálja és segít a töredezésen. Majd hajszárítás/hajvasalás után hajolaj, lehetőleg szilikon mentes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!