Melyik bőrszín tetszik, melyiket szeretnéd, ha lehetne? (képpel! )
Figyelt kérdés
1. hófehér
2. világos
3. kreol
4. barna
5. fekete
2010. nov. 2. 10:48
21/29 anonim válasza:
Világos bőrszínem van,de leginkább kreol lennék utána barna.
De azért annyira elfogadom a színem, h ne járjak szoliba.
22/29 anonim válasza:
Nekem hófehér van,de kreolt szeretnék.
23/29 anonim válasza:
világos bőröm van, és nekem ez így meg is felel.:)
25/29 anonim válasza:
Világos, de azért azt hozzá kell tennem, hogyha csúnya nőkről tettél volna be képeket néhány bőrszínhez, egészen más válaszok érkeztek volna:) Mert az első úgyis az arc szépsége, a bőr állapota. Ezt még ki tudja emelni egy megfelelő bőrszín.
27/29 anonim válasza:
Kreol bőröm van és barnát szeretnék.
28/29 anonim válasza:
egyáltalán nem rózsaszín Keira bőre, az a megvilágítás, te sügér. nagyon szép világos bőre van
az enyém is hasonló, le nem cserélném.
29/29 anonim válasza:
Az avgyok,aki azt írta,hogy a kreolnál az utolsót(peneople cruz),a világoshoz tenném. Hát sztem még így is világos! :D Vagy ha nem teljesen,akkor sem teljesen kreol!! Akkor már inkább a világos és a kreol között dölingél vaalhol...
És Keira bőre tényleg NEM világos!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!