Hennával történt hajfestés utáni hajfestés ?
Különböző cikkeket én is találtam a neten, de tapasztalatokra lettem volna kíváncsi.
Kösz.
Régi kerdes, de hátha valakinek aktuális lesz a válaszom.
1. Elolvastam de nekem fura hogy először leirja hogy ne fess rá, utána pedig ajánl egy sampont 6 ezerért amivel eltávolíthatod a hennát (ez nem is lehetseges, csak halvanyítani lehet).
Én úgy tudom hogy a gond akkor szokott lenni, ha a hennaba vegyszert kevernek, és ez lép reakcióba a festekbe kevert vegyszerrel. De ha tiszta növényi festéket használtál akkor nem lesz gond. És a festekgyartók a hennas hajnál nem tudják garantálni a színt ami a dobozon van. Hiszen a hennás hajon nem valószínű hogy olyan lesz az eredmény.
Vegyél egy doboz festéket és egy tincsen próbáld ki. Lehet hogy elpocsekolsz egy dobozzal, de legalabb megtudod hogy milyen lesz. Előtte vár kb 2 hónapot hogy kapjon egy kicsit a henna. Ha nem vegyszeres volt akkor nem lesz gond, legfeljebb kicsit el fog térni a színe attól amit a doboz ígér.
Esetleg le is írhatatnád ide, hogy milyen lett az erdmeny.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!