Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ezek érnek valamit aknéra?

Ezek érnek valamit aknéra?

Figyelt kérdés

ugyanilyen a hátam mint a képen, plusz van még 1-2 nagyobb pattanás. nehezítő tényező az is, hogy szőrös a hátam és a vállam is, így havonta gyantáztatni kell, ami pluszban irritálja. elkezdtem kb 2 hete egészségesebben kajálni, az arcom elég szépen letisztult, magamhoz képest. havonta járok amúgy kozmetikushoz arckezelésre, de amíg nem figyeltem annyira a kajàra, sokat nem ért. de a testemen nem akarnak annyira eltűnni. patikában kapható, vény nélküli tablettàk érnek valamit?plusz szalicilsavas lemosó, hàmlasztó? vagy ez màr mindenképp antibiotikumos eset?

[link]

aug. 5. 17:53
 1/5 A kérdező kommentje:
pl ez az acneminum vény nèlkül kapható. vagy ez gyenge?
aug. 5. 17:56
 2/5 anonim ***** válasza:
Ez valami más. Sürgősen menj bőrgyógyászhoz.
aug. 5. 17:58
 3/5 A kérdező kommentje:
anabolikus szteroidok okozzák, hasznàltam én is. alapból volt előtte 1-2 pattanás akkor is a vállamon, hátamon, de ezek felerősítették, a faggyú termelés miatt.
aug. 5. 18:02
 4/5 A kérdező kommentje:
de mindegy, elmegyek bőrgyógyászhoz, csak gondoltam addig hátha van valami otthoni megoldás.
aug. 5. 18:07
 5/5 anonim ***** válasza:

Tényleg menj vele bőrgyógyászhoz.

És amúgy nem "kell" gyantáztatni ;)

aug. 5. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!