Lányok, aki intim területen szokott hagyni egy kis csíkot/háromszöget/valamit szőrtelenítéskor, azt milyen hosszúra hagyjátok, és mivel nyírjátok?
Figyelt kérdés
Kb hány mm-es szőrt hagytok azon a részen? És ha túlnő, mivel nyírjátok vissza? Van valami kisebb gép az ilyesmire?2021. aug. 1. 13:41
1/2 anonim válasza:
Én olyan 3-4 centisre nyírom kb. Így meg van az a tömörsége, de mégsem bozontos. Ollóval. Amúgy nekem nagyon hosszú lenne.
2/2 anonim válasza:
Ollóval vágom én is, ahogy sikerül, minél rövidebbre, de arra nagyon vigyázok, hogy ne vágjak bele a bőrömbe, tehát inkább a biztonság az első.
A bikinivonalat epilálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!