Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit illik és mit nem?

Mit illik és mit nem?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Szeretnék bejelentkezni kozmetikushoz egy arckezelésre. Elő lesz, így nem tudom mit illik mit nem? Nyilván időben érkezek, viszont nem tudom, hogy egy 30e szolgáltatásnál kell-e borravalót adni, vagy ajándékot visztek? Nem ismerem a hölgyet akihez megyek, csak a munkáit láttam ez alapján döntötte. Köszönöm szépen a válaszokat 😊
aug. 3. 15:57
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ajándékot semmiképp, főleg első alkalommal nem. Borravalót adhatsz, ha nagyon akarsz, de az sem elvárt.
aug. 3. 16:01
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Idöben odamégy, udvarias vagy, és ha elégett leszel adhatsz borravalót (szokás), de nem kötelezö
aug. 3. 16:57
 3/3 anonim ***** válasza:
85%

Én első alkalommal nem adnék. Ha nem alkalmazott hanem vállalkozó, akkor végképp nem jattolnék.

De mondjuk ha kések q fodrásznál akkor szoktam adni valamennyit. Vagy ha nagyon cuki volt akkor egy kis müzli szelet vagy csoki vagy valami. Hidd el, örülnek a figyelmességnek is

aug. 3. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!