Mit tegyek ha újra pattanásokkal küzdök?
12-13 évesen kezdődött ez az egész amikor homlok tájékon megjelentek a pattanások, majd olyan 15-16 évesen erre a megoldás a duac kenőcs volt, miután már jártam kozmetikusnál is aki kinyomogatta őket előzőleg, ezzel kitisztítva.
A duac előtt használtam egyébként még a kuracot is, de nem sokat ért. A duac krém teljesen jól helyrehozta, levette a gyulladást, ám picit a kelleténél tovább használtam, majdnem 1 évig. Visszamentem a bőrgyógyászhoz aki miután megnezte, hogy milyen szép a bőröm megint felírta a kuracot, mondván, hogy a gyulladás miatt már nem kell és ugye nem is szabad.
A baj csak az, hogy most újra lettek, sajnos nagyrészt az arcomon ahol eddig nem volt egyáltalán, ez így különösen bosszantó. Vajon elkezdhetem a duacot megint? Eltelt már vagy fél év azóta, hogy nem használtam egyáltalán.
17/L
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!