Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Pattanások áll, állkapocs...

Pattanások áll, állkapocs alatt, és nyakon mire utalhat?

Figyelt kérdés

Hatalmas csomók és pattanások nőnek az állam, állkapcsom vonalán és a nyakamon. Csupa heg már ezeken a helyeken a bőröm, pedig nem piszkálom őket.

Kétszer volt már hormon vizsgálatom, cukorterhelésem, mindegyik eredmény tökéletes lett.

Mitől lehet mégis ez?

2024. jún. 9. 10:30
 1/5 anonim ***** válasza:
Nezesd meg a dolgaidat is.
2024. jún. 9. 10:40
 2/5 anonim ***** válasza:
Fogaidat
2024. jún. 9. 10:41
 3/5 A kérdező kommentje:
Azok is megvannak nézetve.
2024. jún. 9. 10:42
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem szedsz valamilyen B6 B12 vitamin készitményt, hajvitamint, akármilyen vitamint nagy dózisban? Vagy eszel esetleg nagy mennyiségben csokoládét? Mert nekem például ezektől bőr alatti nagy pattanásaim lesznek.
2024. jún. 10. 21:09
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem. Régen szedtem A vitamint és cinket, hogy talán javít valamit, de nem, így abbahagytam. Csokit ritkán eszem, nem nagy mennyiségben.
2024. jún. 10. 21:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!