Lányok, ti hogyan szőrtelenítitek magatokat intim területen?
Figyelt kérdés
Fenéknél és puncin (kívül és bentebb is).júl. 17. 18:30
3/15 anonim válasza:
IPL gépem van. A nagy része eltűnt, a maradékot pár naponta leborotválom. Olyan gyenge lett a szőr, hogy nincs borostás érzés.
5/15 anonim válasza:
Gyantáztatni járok, intimkozmetikushoz....nem mondom hogy kellemes de nagyon szép és puha lesz tőle a bőrőm. Figurálisat szoktam kérni. A szeméremdombnál egy kis csík és onnan teljesen szőrtelen egészes a popsiig. A férjem teljesen odavan érte, mikor először meglátta úgy nézett mint egy jólakott napközis.
49N
6/15 anonim válasza:
Magamat sehogy nem tudom normálisan, úgyhogy kozmetikus gyantázza.
7/15 anonim válasza:
Lézer. Minden mástól teljesen kipattogzott. Nem is a szőr zavart már a vègén, hanem a sok undorító szőrbenövés.
8/15 anonim válasza:
Karamellizáló pisztollyal szoktam leperzselni a szőrt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!